“Праця, оптимізм, постійне самовдосконалення - запорука життєвого успіху”

пʼятницю, 17 квітня 2020 р.

Євровікторина - 2020

З 17 березня по 16 вересня 2020 року Представництво ЄС проводить онлайн вікторину про Європейський Союз.
Дізнавайтесь ще більше про цінності, інституції та життя в ЄС, культуру і спорт, інновації та розвиток Євросоюзу, про знаних українців в об’єднаній Європі.
Пройти Євровікторину можна на сайті.
Вікторина розбита на п’ять тематичних напрямки: для учасників до 14 років та старших за цей вік. Усі без виключення учасники, які пройдуть 5 напрямків, зможуть отримати електронний сертифікат і дізнатися нові вражаючі факти про ЄС. А 100 найкращих гравців у кожній категорії отримають спеціальні подарунки від Представництва ЄС в Україні.
Додаткові бали можна отримати за правильні відповіді на запитання. Перевір, як добре ти знаєш історію. Обирай, яка з двох подій з історії Європи відбулася раніше за іншу.
Всі учасники мають можливість заробити квізкоіни - внутрішню валюту вікторини, які можна обміняти на сувеніри від Представництва ЄС в Україні.

Реєструйтеся! Грайте! Вигравайте! Довідка: Вікторина відбувається в рамках проекту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні». Виконавцем проекту виступають ГО «Фундація «Відкрите суспільство» та ГО “Молодіжна альтернатива”. Милулого року Євровікторину - 2019 пройшли і учні нашої школи.


Немає коментарів:

Дописати коментар